Passiegebak

€ 5
25

Passie banaan bavaroise met een passie cremeux als interieur. Met een krokante bodem van witte chocolade.
DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaartermijn: gekoelde, zeer bederfelijke levensmiddelen: korter dan 2 dagen. Bewaartemperatuur: gekoelde, zeer bederfelijke levensmiddelen 0-6 graden. Bewaartermijn: BEVROREN, zeer bederfelijke levensmiddelen: korter dan 20 dagen. Bewaartemperatuur: BEVROREN, zeer bederfelijke levensmiddelen van producten tot afnemer: -20 graden tot maximaal -5 graden.

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...